Mn. Baltasar Ramon Morell Fuster, nou rector de les parròquies de sa Coma, s’Illot, Cala Millor, Artà, i Colònia de Sant Pere

El Bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull Anglada, en data 3 de setembre de 2021 va signar 17 nous nomenaments a diferents parroquies de Mallorca.
Pel que fa a les parròquies de La Transfiguració del Senyor, d’Artà; de la Colònia de Sant Pere; Nostra Senyora dels Àngels, de Cala Millor; L’Assumpció de la Mare de Déu, de S’Illot, i de l’església de Santa Maria, de Sa Coma, el nou rector és Mn. Baltasar Ramon Morell Fuster, que que en breu agafarà possessió de les parròquies al seu càrrec, ja que Fra Pere Vallespir, TOR, fins ara rector de les esmentades parròquies, es va anar acomiadant dels seus feligresos, i a l’església de Santa Maria de sa Coma, ho farà el proper diumenge dia 12 de setembre, festivitat de la Patrona de sa Coma, Santa Maria.

Un pensament a “Mn. Baltasar Ramon Morell Fuster, nou rector de les parròquies de sa Coma, s’Illot, Cala Millor, Artà, i Colònia de Sant Pere

  1. Mn. Baltasar Morell, tant de bo sigui ben arribat a dites parroquies ben segur q amb el seu caràcter amable, favorer i bon àmic, ben aviat l’estimaran. Noltros l’enyorarem molt i el tendrem sempre al cor.
    Mn. Baltasar no canviï, seguesqui alimentat dia a dia el seu enamorament del Senyor i de la seva Mare la Verge Maria.
    Pregaré perque tot li vagi molt be en aquest raconet de la nostre Mallorca estimada i pq tengui un bon grup de persones colaboradores q li ajudin i li fassin costat en el dis a dia de les parròquies.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.