La Banda de Música Local de Son Servera participarà a la Trobada de Bandes de Música de Ses Salines

El dissabte dia 11 de setembre, a Ses Salines se celebrarà una Trobada de Bandes de Música, a càrrec de la Banda de Música de Ses Salines i la Banda de Música Local de Son Servera. El director de les dues bandes participants a la Trobada és Joan Antoni Ballester, que és el director titular de la banda serverina des de l’any 2011, i de la Banda de Música de Ses Salines, des de 2018.
Joan Antoni, va estudiar direcció de bandes de música i l’any 2019, és va presentar al XI Concurs Internacional de Direcció de Banda de Música “Ciudad de Badajoz”. El premi era dirigir un concert com a director convidat i va resultar ser el guanyador. El concert s’havia de dur terme el mes de juny de 2020, però per mor de la pandèmia es va posposar. Finalment, en Joan Antoni va poder gaudir del seu premi i el passat dia 4 de juliol, i va dirigir la Banda de Música «Ciudad de Badajoz» al Teatro Lopez Ayala de Badajoz.
La Trobada de Ses Salines es farà a les Escoles Velles del poble, i a les 19:30 h abans de la trobada, es procedirà al lliurament dels Premis del Vè Concurs de Relates Breus per a micro teatre Vila de Ses Salines.
La Banda de Música Local de Son Servera té previst l’estrena de l’obra: Love Song For My Wife, del component de la banda Bily Febrer Juan, que ha dedicat aquesta obra a la seva dona i component de la banda serverina, Joana Maria Lliteres Flores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.