La felanitxera Maria Servera i el seu grup KamBrass Quintet, tanquen la gira d’estiu amb dos concerts a Suïssa

El passat 29 d’agost, KamBrass Quintet va empendre el viatge cap a Suïssa per tancar la seva gira d’estiu amb dos concerts a festivals molt reconeguts en el territori suís: el dia 11 de setembre a Musikdorf Ernen Festival i el dia 19 de setembre al Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden.
En aquest “tour” també els hem pogut escoltar a llocs com el Castell de Bellver, el port de Pollença, Porto Cristo, l’església de Costitx, Son Bono (Palma), entre d’altres, on van presentar “Confluències”, un concert que pren França com a eix de la música per a quintet de metalls.
KamBrass, tot i ser la seva quarta temporada continuarà realitzant dues estrenes absolutes aquest mateix setembre. La primera d’origen suís, una obra del jove compositor Maximilan Whitcher, la qual ha sorgit arran del premi que KamBrass va obtenir el passat desembre al famós concurs de música de cambra Orpheus. Aquest cap de setmana passat, compositor i quintet han treballat per oferirne la primera interpretació al Swiss Chamber Music Festival d’Adelboden.
La segona peça és nascuda a Barcelona en mans de la compositora Anna Cazurra, premiada a concursos internacionals per algunes de les seves obres. També s’estrenarà al mateix festival. Motivats per seguir creixent com a grup, KamBrass ja té la mirada posada en l’any vinent: debuts a Zuric, Basilea, entre d’altres, i diversos concursos internacionals, a més projectes dels que anirem informant ben aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.