La ONG manacorina Llevant en Marxa viatja a Haití per portar ajuda als afectades pel terratrèmol

El terratrèmol ocorregut el passat 14 d’agost a Haití, va ser el desastre natural més greu d’aquest 2021. Va tenir un hipocentre de 10 quilòmetres de profuditat prop de Peti-Trou-de-Nippes, aproximadament a 150 quilòmetres a l’oest de la capital, Puerto Principe.
Almenys 136.800 edificis van resultar danyats o destruido i les morts es van estimar en 2207 a l 22 d’agost de 2021. A el menys 136.800 edificis van resultar danyats o destruïts. Ha estat el pitjor desastre que ha castigat Haití des del terretrèmol de 2010.
La ONG manacorina Llevant en Marxa, després del primer terratremol l’any 2011, a petició de les germanes de la Companyia Misionera del Sagrat Cor de Jesús, ajudaren a la construcció de dipòsits d’aigua potable a les cases de les famílies més necessitades i altres ajudes.
El dimarts 7 de setembre, Joan Amengual Gayà i Eduard Fuster, membres de Llevant en Marxa, partiren cap a Haití per dur ajuda als damnificats. Llevant en Marxa, aquest 2021 seguia amb el projecte de construcció de vivendes socials a Haití, i segons el Dr. Antoni Mesquida, president de Llevant en Marxa, ara més que mai seguiran treballant per ajudar a les famílies que ho han perdut tot, gràcies a l’ajuda dels socis de Llevant en Marxa i altes aportacions.
Fotos Joan Amengual i Eduard Fuster en un anterior viatja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.