La ONG manacorina Llevant en Marxa viatja a Haití per portar ajuda als afectades pel terratrèmol

El terratrèmol ocorregut el passat 14 d’agost a Haití, va ser el desastre natural més greu d’aquest 2021. Va tenir un hipocentre de 10 quilòmetres de profuditat prop de Peti-Trou-de-Nippes, aproximadament a 150 quilòmetres a l’oest de la capital, Puerto Principe.
Almenys 136.800 edificis van resultar danyats o destruido i les morts es van estimar en 2207 a l 22 d’agost de 2021. A el menys 136.800 edificis van resultar danyats o destruïts. Ha estat el pitjor desastre que ha castigat Haití des del terretrèmol de 2010.
La ONG manacorina Llevant en Marxa, després del primer terratremol l’any 2011, a petició de les germanes de la Companyia Misionera del Sagrat Cor de Jesús, ajudaren a la construcció de dipòsits d’aigua potable a les cases de les famílies més necessitades i altres ajudes.
El dimarts 7 de setembre, Joan Amengual Gayà i Eduard Fuster, membres de Llevant en Marxa, partiren cap a Haití per dur ajuda als damnificats. Llevant en Marxa, aquest 2021 seguia amb el projecte de construcció de vivendes socials a Haití, i segons el Dr. Antoni Mesquida, president de Llevant en Marxa, ara més que mai seguiran treballant per ajudar a les famílies que ho han perdut tot, gràcies a l’ajuda dels socis de Llevant en Marxa i altes aportacions.
Fotos Joan Amengual i Eduard Fuster en un anterior viatja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.