Èxit del concert «A Dues Bandes» a càrrec de Banda Local Son Servera i la Banda de Música de Ses Salines celebrat a l’Església Nova de Son Servera

El passat dissabte dia 18, a l’Església Nova de Son Servera, es va celebrar el concert d’intercanvi «A Dues Bandes», a càrrec de les bandes de música de Ses Salines i de Son Servera, el director de les dues bandes és Joan Antoni Ballester. El dissabte dia 11, les bandes havien actuat a Ses Salines, el programa del concert d’intercanvi celebrat a Son Servera va ser diferent al fet que feren les bandes la setmana anterior.
El motiu del concert era que degut a les restriccions ocasionades per la Covid, les bandes no han tingut actuacions de carrer i han tingut molt pocs concerts i aprofiten ara el temps perdut per fer el màxim possible d’actuacions.
La banda de Ses Salines va tocar entre altres, Feria de Julio de F. Bonete, Arsenal de J.Van der Roest, i tancaren l’actuació amb Alaska (arr. Azael Tormo), tot i que és una banda jove van fer una molt bona actuació.
Per a la banda serverina, el director Joan Antoni Ballester, va seleccionar, El arte de chuchares de E. Pastor Celda, Pisa de J. De Haan, Love song for my wife, obra Bill Febrer, component de la banda serverina, obra dedicada a la seva dona Joana M. Lliteres i que va ser estrenada a Ses Salines i tancaren el concert amb l’obra Sajelbon de J. A. Pina, aquesta obra que va tancar el concert va tenir una durada de 15 minuts, era una obra que duia un muntatge complicat pels músics, ja que duia un audios pre-gravats , i a més la banda va comptar amb la col·laboració de la pianista, Inès Bruguera.
Resumint, els espectadors gaudirem d’un molt bon concert, on cada banda va donar el màxim dins el seu nivell.
Acabat el concert el regidor de Cultura, Fa Fang Dong, va felicitar el director Joan Antoni Ballester, i a les dues bandes participants, felicitació que va fer extensiva el president de la banda de Son Servera, Luismi Lliteres, per la bona organització i èxit del concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.