L’Ajuntament de Manacor reconeix la tasca dels mulassers i mulasseres de 2021 per haver mantingut el ball tot i les limitacions

A l’acte de recepció, celebrat a l’Escola Municipal de Mallorquí, se’ls entregà una il·lustració de Toni Galmés.
L’Ajuntament de Manacor, a través de l’Escola Municipal de Mallorquí ha volgut reconèixer la tasca dels mulassers i mulasseres que feren ballar la Mulassa de Manacor a les festes de Sant Jaume
2021 aquest passat mes de juliol. A l’acte, que va tenir lloc el passat dilluns horabaixa, hi ha assistit el batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà i els membres de la Comissió Permanent de l’Escola, que entregaren l’obsequi als mulassers i mulasseres, una il·lustració de Toni Galmés on apareixen representats amb la Mulassa.
La directora de l’Escola de Mallorquí, Margalida Rosselló, va destacar la feina que fan aquest grup de joves per donar vida a aquest element de la cultura popular manacorina i va agrair l’esforç duit a terme per adaptar la sortida de la Mulassa a la situació sanitària actual, marcada per la Covid-19.
El batle, va insistir en l’emoció compartida pels manacorins i manacorines de poder veure ballar de nou la Mulassa i va manifestar que tant de bo l’any que ve puguem veure-la ballar de nou pels
carrers de Manacor.
El coordinador de la Mulassa de Manacor, Sebastià Riera, va agrair a l’Escola de Mallorquí i a l’Ajuntament la confiança, les paraules d’agraïment i totes les gestions que han fet possible veure ballar de nou aquest 2021 la Mulassa de Manacor. Així mateix manifestà com de molt els havia agradat i emocionat l’obsequi.
Comunicat Ajuntament de Manacor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.