Exposició recomanada

Mostra d’art contemporani a Cala Millor

A partir de divendres dia 1 d’octubre i fins al 6 de gener es podrà visitar una mostra col·lectiva a Sa Màniga, que preténdonar una visió ampla d’art contemporani de diversos artistes que durant el més d’octubre també exposen a diferents hotels de la zona. Alguns ja desapareguts, com Jim Bird, amb l’obra més matèrica realitzada a finals dels 80 i principisdel 90 després de la seva etapa a Nova York i des d’una visió informalista com exploració de les possibilitatsexpressives de la matèria i el gest.

Joan Trujillo amb una obra profunda i personal, inquietant i enigmàtica, visceral i dramàtica… que s’inclou dins un estil neo expressionista i que s’ens fa molt difícil desvincular-la de la seva forta personalitat.

Artistes de fora amb presència internacional com Matías Krahn, artista que viu a Catalunya i treballa dins un procés constant d’experimentació amb un llenguatge plàstic molt particular que surt de la meditació i de la vida.

Michel Beaucage artista canadenc amb una pintura abstracte des de la vessant més gestual i colorista i amb una obra rica i variada, complexa i contundent, d’una certa llibertat formal plena de significats.

Artistes que viuen i treballen aquí com Horacio Sapere, amb una obra intensa, inesgotable, exigent… d’un gran magnetisme pictòric on les línies infinites de colors creen un joc rítmic i una perspectiva especial que intensifiquen l’expressivitat, s’enfronten i se cerquen dins una densa gestualitat que fa parlar la matèria.

Cris Pink amb una obra d’aparent abstracció però que té connexions clares amb la realitat, sobretot una realitat que emana de la natura i es fa latent de forma majoritària a través del paisatge però també de flors, branques, arbres…

Fernando Savino amb una obra de tendència figurativa d’arrels metafísiques i constructivistes que amb la sevas ensibilitat imaginativa ens permet desxifrar una escenografia d’un discurs plàstic sobre l’ésser humà.

Mariana Sarraute que amb un llenguatge ben definit i equilibrat s’orienta cap a la poètica dels color al voltant del’abstracció, agafa la pintura com una aventura, metàfora de viatges i experiències cercant respostes i significats.

Amador Magraner que treballa l’art com una recerca del més profund, explorant una gran varietat de temàtiques, materials i procediments per parlar de la identitat humana i la seva presència, plasmada amb imatges rotundes, inquietants, impactants… d’una força i una contundència expressiva poc comuna.

Amparo Sard que realitza una obra d’estil directe, actual, compromesa… que tracta de temàtiques socials, emocions, vivències… de caire feminista i utilitzant tots els llenguatges possibles des d’una postura reflexiva que ens qüestiona la mateixa existència.

Olimpia Velasco que manté viva la bellesa de la naturalesa per mostrar la seva fragilitat a través d’un paisatge en transformació constant i la duresa de l’entorn, compromesa amb el seu temps i la seva condició ens transmet una resposta apassionada sobre les contradiccions de la civilització moderna.

Natasha Lebedeva artista visual amb unes obres manipulades a través del Photoshop que li permet moltes possibilitats dins un camp creatiu d’una llibertat absoluta per poder jugar amb la composició i els conceptes.

Hotels i artistes participants:

Horacio Sapere, Hipotels Mediterraneo Olimpia Velasco, HipotelsHipocampo Palace Matías Krahn, Hipotels Cala Millor Park Jim Bird,Protur Vista Badia

Joan Trujillo, Protur Biomar

Amador Magraner, Protur Playa Cala Millor Natasha Lebedeva, Protur Alicia

Amparo Sard, Marins Playa Suites Fernando Savino, Hotel Capde Mar Cris Pink, CM Playa del Moro Mariana Sarraute, CMCastell de Mar Michel Beaucage, Hotel Morito

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.