Celebrades les Festes del Turista de Cala Millor 2021

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar treballaren de la mà d’associacions, entitats locals, comerços i restaurants de la zona, amb l’objectiu d’aconseguir la reactivació del sector i allargar la temporada turística amb les Festes del Turista de Cala Millor 2021.
El passat dijous dia 23, un gran cercaviles amb malabars, batucades, i música als carrers centrals de Cala Millor i Cala Bona, donava el sus a les festes.
La regidora de Turisme de Son Servera Marga Vives explicà que: «Hem organitzat activitats dins les limitacions actuals per les restriccions, tant diürnes com nocturnes dirigides, tant al turista com a residents i visitants i mitjançant les quals pretenem donar a conèixer la nostra cultura popular»
Pel que respecta al regidor de Turisme de Sant Llorenç i actual president del Consorci Nicolau Bordal va declarà que «És una oportunitat per donar a conèixer tot el que podem oferir i també un punt de trobada entre residents i turistes que pot ajudar a la reactivació del sector. Des del Consorci feim un esforç per publicitar aquestes fetes als mitjans de comunicació locals perquè la gent d’aquí també hi participi». A més de la nit de tapes i compres als comerços adherits la nit del divendres, no falta la mostra de ball mallorquí, amb sa Revetla.
El dissabte horabaixa durant dues hores el Cercaviles pels carrers de Cala Millor amb Gegants i Caparrots acompanyats dels Xeremiers des Puig de sa Font van ser seguits per un nombrós públic.
A les 20’30h el tradicional concert al moll de Cala Bona de les Bandes de Música de Son Servera i de Sant Llorenç, reuní als seguidors incondicionals de les bandes, així com a nombrosos turistes que omplien totes les taules disponibles de les terrasses del moll.
La primera banda a actuar enguany va ser la Banda de Música de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester, que va arrancar amb el tradicional pasdoble El Arte de Cúchares de E. Pastor, seguit de Pisa de J. De Haan, Love song for my wife, de Bill Febrer, In a persian market, i Sing, Sing Sing.
Pel que fa a la Banda de Música de Sant Llorenç amb el seu director Pere Siquier, començaren el concert amb Libertango de Astor Piazzola, seguit de la marxa mora Cavall de foc de José Rafael Pasqual, Street tango de Piazola i acabaren el concert amb l’obra Game of Thronos.
Uns concerts fantàstics per part de les dues bandes, ja que els músics i directors és superen any rere any, tot i l’amistat dels components de les dues bandes, és nota la sana rivalitat entre els músics que fa del concert de les Festes del Turista de Cala Bona un dels més interessants de la temporada. Cal felicitar enguany als tècnics de so, ja que feren un excel·lent treball.
L’espectacle flamenc de la nit del diumenge i el sopars de gala als hotels tancà les Festes del Turista de Cala Millor 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.