Manifestació el dia 22 d’octubre

Hem rebut aquest comunicat que, pel seu interès, publicam:
Hola a totes les organitzacions, com us vàrem anunciar aquest 22 d’octubre el nostre moviment té organitzades accions arreu del món. De manera coordinada amb la resta de territoris d’Espanya aprofitarem la data del divendres 22 per reivindica una sèrie de demandes històriques enfocades a la mobilitat sostenible. És a dir,per una part reclamam que es fomenti i es millori el transport ferroviari (element clau en el transport sostenible y social) i per altra part demanam la limitació i decreixement dels altres models de transport. Incloent d’aquesta manera les reivinidicacions històriques com:
  • La moratòria de la Plataforma contra els Megacreuers<

  • L’aturada de l’ampliació de Son Sant Joan de la Plataforma contra l’ampliació de l’aeroport

  • L’impuls del tren amb l’arribada a municipis de Llevant com reclama l’Associació d’Amics del Ferrocarril de les Balears i altre moviments com Volem tren de Llevant

  • Que es deixi d’apostar pel model viari basat en grans autopistescom l’Autopista de Llucmajor-Campos, que es reclama desde la Plataforma contra l’Autopista.

  • L’estudi i límitació de la flota de cotxes

El transport és el factor que més contribueix a l’escalfament global a Mallorca emetent més de la meitat de les emissions d’efecte hivernacle i que segueix creixent. Hem d’actuar i reclamar un canvi d’aquest model antiecològic i insostenible per la nostra illa. Per aquest motiu convocam manifestació

📅 Divendres 22 octubre

⏰18:00

📍 Plaça del Tub

Agraïm la màxima difusió i participació pel divendres (pregam disculpes pel poc temps). Posau-vos en contacte amb nosaltres si voleu incloure alguna demanda al manifest, si teniu algun dubte o voleu més informació. També seria interessant per la manifestació el poder portar, si es possible, les lones existents de “No Ampliació Aeroport”, “Moratoria de creuers”, “Autopista Mai” i si hi ha alguna més.

Gràcies, atentament Joventut x Clima – Fridays For Future Mallorca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.