I Jornada sobre comerç a Sant Llorenç des Cardassar

El pròxim 19 de novembre, de 10 a 14.30 h, l’Espai 36 acollirà la I Jornada sobre comerç, la qual tractarà nous models i noves eines de dinamització comercial tenint en compte la seva integració amb l’espai urbà. A més, serà un espai de debat i consens entre els seus diferents participants i el públic assistent.

Aquesta jornada, que és completament gratuïta i que s’engloba dins l’Agenda 2030, comptarà amb un elenc de representants tècnics i càrrecs electes del món del comerç i la promoció econòmica de les Illes Balears i de Catalunya. El contingut va dirigit especialment a les regidories dels ajuntaments, al personal tècnic municipal, a les associacions empresarials i al teixit comercial.

Concretament, l’horari de les diverses activitats serà el següent:

  • 10 h – Benvinguda.
  • 10.15-11 – Ponència 1. Comerç i espai urbà a càrrec d’Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i especialista en dinamització comercial.
  • 11 – 12 h – Taula rodona amb la presència de: Marta Raurell, cap de Comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya; i Miquel Piñol, director general de Comerç del Govern Balear.
  • 12 – 12.30 h – Descans.
  • 12.30 – 13.15 h – Ponència 2. Comerç, associacionisme i ciutadania a càrrec de Josep Xurigué, cap de projectes de dinamització comercial de Barcelona Comerç.
  • 13.15 – 14.15 h – Taula rodona amb la presència de: Joan Ros, president de l’Associació de Comerç de Sant Boi de Llobregat; Laura Sabaté, presidenta de Gran Centre de Granollers; i Verònica Mullor, gerent del Mercat Sa Plaça a Maó.

Les inscripcions, que es poden realitzar fins al 17 de novembre, s’han de formalitzar a través del següent formulari.

Aquesta jornada compta amb el Certificat d’assistència per la Direcció General de Comerç del Govern Balear.

A més, us informam que a causa de les mesures sanitàries provocades per la Covid19, no es podrà oferir servei de càtering. Per això, us facilitam un mapa del centre de la localitat on trobareu els bars, cafeteries i forns més propers a l’Espai 36.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.