Margalida Vives Andreu, renuncia a l’acta de regidora de l’Ajuntament de Son Servera

Avui dimecres dia 20 d’octubre la regidora de Turisme, Hisenda, i Fires i Festes de l’Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives Andreu ha presentat la carta de renúncia a l’acta de Regidora dirigida a la batlessa Natàlia Troya, per a ser tramitada en el próxim plenari oridinai del mes de novembre.

La regidora Vives, volia esperar a fer pública la notícia més endavant, però sorprenentement el periodistes s’han assabantat de la notícia i ha decidit fer-la pública la carta i el comunicat següent : No volia fer pública la carta fins passat el plenari de novembre però mitja hora després d’haver registrat la carta i informar companys, regidors, i treballadors, sorprenentment ja me cridaven periodistes per demanar-me informació. Per això, la vos faig arribar perquè entenc que la premsa local és la primera que hauria d’estar assabentada.

A l’atenció de la Sra. Batlessa de l’Ajuntament de Son Servera
Mitjançant aquesta carta vull comunicar que renuncii oficialment a la meva acta de regidora de l’Ajuntament de Son Servera.

Des del mes de juny de 2011 he estat treballant en aquest consistori i n’estic plenament satisfeta, per tota la feina realitzada com a regidora amb el convenciment que només m’ha guiat la vocació de servei al meu municipi i que la meva preocupació sempre ha estat posar el meu temps i les meves capacitats a disposició del servei públic i fer feina des de la més sincera responsabilitat.

Aquesta decisió de deixar el meu càrrec és fruit d’una profunda reflexió personal. Crec que una ha de ser fidel a si mateixa i quan la passió per continuar treballant amb totes les energies minva idò ha de guanyar la coherència i la responsabilitat i entendre que ha arribat el moment de fer el relleu. I ho faig amb l’alegria i la tranquil·litat de sabre que el company que me substituirà, ho farà amb la mateixa entrega, compromís i il·lusió que he tengut jo tots aquests anys.

Renuncii a la meva acta i ho faig molt agraïda: primer de tot als ciutadans i ciutadanes de Son Servera, que m’han donat l’oportunitat de poder participar en la gestió del municipi des de la primera línia. També vull mostrar el meu agraïment a tots els companys i a totes les companyes del partit Independents per Son Servera, els quals sempre m’han donat suport i on sempre m’he sentit molt valorada i apreciada, molt especialment amb els qui he pogut compartir tants anys d’il·lusions, de projectes i de feina, i sobretot agraïda per la comprensió i pel respecte que han mostrat davant la meva decisió de renúncia. Seguiré lluitant al vostre costat per tot allò en el que creim!

Així mateix, vull donar les gràcies pel bon tracte rebut a totes les persones amb qui he tengut el plaer de fer feina a l’Ajuntament; sense molts d’ells hagués estat impossible assolir molts dels objectius d’aquesta i de les passades legislatures, especialment en els temes relacionats amb les àrees de Turisme, Festes i Hisenda. Un agraïment també als regidors i a les regidores amb els qui he compartit tant aquests darrers anys, i als veïnats i a les veïnades, associacions i entitats del municipi que han col·laborat de manera altruista en l’organització de moltes activitats coordinades especialment per l’àrea de Festes. Sense vosaltres les festes no serien el que són. Gràcies per tota l’ajuda i la il·lusió compartida.

Finalment, vull manifestar públicament el meu immens agraïment a la meva família, en especial al meu fill Lluc, i vull reconèixer l’esforç que ells també han fet per tal que jo hagi pogut dedicar temps a la gent del poble de Son Servera; gràcies també a les amigues i als amics que heu estat al meu costat en tot moment en aquests intensos darrers 10 anys. Gràcies a tots per la paciència.

Partesc convençuda que deix un municipi millor; haver dedicat temps a intentar millorar la vida dels serverins i de les serverines ha estat molt satisfactori i fer-ho des del grup Independents per Son Servera, un honor.

Sort i encerts a tots els companys de govern i d’oposició per aquests propers anys de legislatura. Què l’únic que vos mogui siguin les ganes de millorar el nostre municipi en tots els sentits.

Per tot això, sol·licit que la meva renúncia sigui acceptada i tramitada en la primera sessió plenària que es dugui a terme en aquest Ajuntament.

Margalida Vives Andreu
Son Servera,  19 d’octubre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.