Canvi de nom de la plaça Jaume Santandreu

A la reunió de la comissió de Cultura que férem dimecres passat, el regidor de Participació Ciutadana, Nofre Garcia Prohens, em va dir que feien comptes canviar el nom de la plaça Jaume Santandreu –la del quesito– i em va demanar opinió sobre quin nom li posaria. Jo li vaig contestar que potser seria una bona idea demanar-ho a la gent i que Card.cat podria ser un bon mitjà per canalitzar-ho.

Segons la meva opinió –i també la seva– hauria de fer referència a l’alt grau de solidaritat que tenguérem els llorencins per part dels voluntaris que ens ajudaren a netejar el poble. Així, si us sembla bé, podríem obrir un torn de propostes i presentar els resultats a l’Ajuntament.

Us sembla bé?

7 pensaments a “Canvi de nom de la plaça Jaume Santandreu

 1. Crec que és bona idea que Card.cat pugui a ajudar elegir possibles noms, però no serà suficient. S’hauran de trobar altres vies per captar el major nombre de gent possible (Consell de Cultura? Consulta popular?). I sobretot si se mou tot això, no ha de ser per fer planta sinó que s’ha de tenir en compte de veres l’opinió de la gent.

  Personalment Plaça del voluntariat m’agrada.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Segons he escoltat aquests dies pel barri de la plaça des quesito, en Jaume Santandreu va donar els solars perquè es pogués construir la plaça, amb la condició que duria el seu nom i que no es canviaria.
  Tenint en compte que ara s’ha obert un carrer nou al poble i que segurament encara no deu tenir nom, ben bé li podrien posar a aquest carrer i deixar la plaça Jaume Santandreu talment està.
  Carrer del voluntariat o Carrer dels voluntaris m’agraden.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.