Ple Extraordinari: nomenament del nou batle del municipi

Ahir, dimecres 17 de novembre, el batle Mateu Puigròs va presentar la seva renúncia per tal de complir el Pacte de Legislatura 2019-2023 (acord promogut entre els partits polítics GISCa, PI, MES per Sant LLorenç i PSIB­PSOE), signat el 14 de juny de 2019.

És per això que aquest dissabte a les 12 h, a la Sala Principal de l’Espai 36, se celebrarà el Ple Extraordinari on l’únic punt de l’Ordre del dia serà el nomenament de Pep Jaume Umbert com a nou batle del municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Recordau que tot i que l’acte es troba obert a tota la ciutadania, l’aforament de les instal·lacions és limitat. Així mateix, serà d’obligatori compliment seguir les mesures de seguretat per a seguir fent front al Covid-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.