Papers per a la Palma. Una iniciativa solidària d’en Felip Blau

El 19 de setembre de 2021 entrà en erupció el volcà Cumbre Vieja a l’illa de La Palma (Illes Canàries) Des de llavors, i fins ara, el volcà ha provocat la destrucció total de 686 edificacions, 22 quilòmetres de carreteres i la lava ha ocupat més de 363 quarterades.

Aquest desastre natural ha afectat nombroses persones que han quedat absolutament sense res.

El poble de Sant Llorenç sap què és patir una calamitat natural. Aquests dies que no s’atura de ploure sovint, encara, miram al cel i seguim amb atenció les notícies de desbordaments dels torrents.

La catàstrofe patida a Sant Llorenç l’any 2018 però va tenir un aspecte positiu: la solidaritat de milers de persones que presencialment o des de la distància aportaren el seu granet d’arena per pal·liar el sofriment dels llorencins i les llorencines.

Tres anys després de la torrentada en Felip Forteza, Blau, que en patí molt directament les conseqüències, ha volgut posar en marxa una iniciativa per col·laborar amb els afectats de l’illa de La Palma.

En Felip és artesà, dibuixant, escultor, un artista, que al llarg dels anys ha anat plasmant damunt paper les seves idees plàstiques.

Ara, diumenge dia 28, si el temps ho permet, a la 1ª Fira de Producte i Comerç Local, que es celebrarà a la plaça de l’Ajuntament, en Felip traurà a la llum una part de la seva producció pictòrica, uns papers que les persones interessades podran adquirir, mitjançant un donatiu que anirà a parar, íntegrament als afectats pel volcà.

Esperam que els llorencins i les llorencines en aquesta ocasió mostrin la seva solidaritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.