Concert de Santa Cecilia 2021 de la Banda de Música Local de Son Servera

Viatge musical al voltant del món!
El dissabte dia 13 de novembre de 2021 a les 18,30h al teatre la Unió, la Banda de Música de Son Servera oferí el tradicional Concert de Santa Cecília 2021. Enguany un concert molt original i en el qual la banda, a través de la música i les imatges, va dur al públic assistent a fer un viatge musical al voltant del món: Anglaterra, Hawai, Estats Units, Àfrica, Xina, Japó, Aràbia, Brasil i Austràlia van ser els llocs on, els assistents varen poder viatja. La banda tocava a les fosques perquè hi havia la projecció de les imatges.
A les imatges sortien tots els musics vestits amb la roba típica de cada un dels paisos als quals viatjaven.
La presentadora del concert fou na Marga Morey (clarinetista de la banda) que anava dient a quin país anaven i explicava qualque curiositat de cada país.
Programa del concert:
1. The great locomotive
2. Pomp & Circumstance (de la I a la M)
3. African Safari
4. Arabian Knight
5. Chinese takeaway
6. Japanese ninja
7. Souvenir of Hawaii
8. Australian outback
9. Cristo nasceu na bahia
10. Washington post
11. Himne de Son Servera
Com ja es tradició es van presentar oficialment els vuit nous educandos que han debutat enguany ells són:
Joan Servera (saxo), Laura Serrano (saxo), Júlia Jiménez (saxo), Adrià Pascual (saxo), Irene Servera (flauta), Aitor Vega (trompeta), Lluc Servera (trompeta) i Francesc Bueno (xelo).
Enguany placa commemorativa pels seus 10 anys de trajectoria a la banda serverina va ser pel músic i percussionista de la banda en Biel Febrer.
Al director Joan Antoni Ballester, se li va fer entrega d’un petit obsequi (unes arracades) pel naixement de la seva filla Inès.
A Fernando Gil Alonso se li va fer entrega d’un quadre amb una foto d’ell dirigint la banda durant el temps que el director ha estat de baixa per paternitat.
El regidor de Cultura Fafang Dong, va felicitar els músics per l’excel·lent concert i els va agrair el treball i esforç que fan al llarg de l’any.

Discurs Santa Cecília 13 de novembre de 2021 del president de la banda Luismi Lliteres
Bon vespre i benvinguts a n’aquest viatge arreu del mon amb sa banda. Ara feim una aturadeta breu. No se exactament on ens trobam, ja que els que me coneixeu sabeu que anar amb tren, cotxe, bus o vaixell me mareja molt… Dia 22 de novembre és Santa Cecília, la patrona dels músics, i com no pot ser d’altra manera, cada any realitzam un concert en el seu honor. No se si amb tan poca llum heu pogut observar que avui damunt l’escenari comptam amb cares noves. Estam molt contents que hi hagi gent nova, gent jove i amb ganes de fer música al nostre poble, ja que ells són els que li donen vida i continuïtat a sa nostra banda. Gràcies Laura, Joan, Júlia, Adrià, Irene, Lluc, Aitor i Francesc per ser aquí damunt avui. Aixecau-vos que vos vegin bé i vos demanam un fort aplaudiment per ells. A més, en aquesta data tan assenyalada, aprofitar per homenejar als músics que fa molts d’anys que formen part activa de la nostra banda. Enguany hi ha un músic que per amor va aterrar a n’aquesta banda ja fa 10 anys. Demanam la presència aquí davant del nostre percussionista Biel Febrer, al qual se li farà entrega d’una placa commemorativa per sa seva trajectòria al llarg d’aquests 10 anys.
Amb el COVID ha estat un any difícil per la banda ja que ens hem anat adaptant a totes les circumstàncies de la millor manera possible. Un any molt diferent i no només per la pandèmia sinó també perquè el nostre director ha estat de baixa durant una temporada per paternitat. Així que com veis, aquesta gran família creix per tots els costats. Des d’aquí volem donar l’enhorabona a nen Joan Toni i a la seva dona Isabel pel naixement de la seva filla Inès. Per això farem entrega als “papas” d’un petit obsequi de part de tota sa banda. Demanam que s’acostin tots dos, aquí davant. Però durant aquest temps de paternitat del nostre director necessitàvem algú que agafas la batuta i fes que la música d’aquesta banda no s’aturàs tant de temps. Li varem oferir al nostre company i subdirector Fernando que es posàs al capdavant de la banda una temporada i tot d’una va accedir a la proposta de manera altruista i amb moltes ganes i il·lusió. Amb ell varem fer el concert de Primavera a l’església nova, que va ser tot un èxit. Tota una experiència i un repte per tots noltros i varem afrontar aquesta nova etapa amb moltes ganes, amb l’objectiu de treure el màxim de profit d’aquesta experiència. Així que un dia com aquest no podem acabar sense donar-li les gràcies de nou. Per aquest motiu li hem preparat una petita sorpresa. Gràcies per la teva feina i dedicació a la nostra banda, Fernando. Si s’acosta aquí davant, li farem entrega d’una imatge de la banda serverina sota la seva direcció.
Per altra part, i canviant de tema, només recordar-vos que venem dècims de loteria de nadal de la banda i ens agradaria compartir l’alegria de que toqui aquí a Son Servera i que el premi estigui molt repartit per tot el poble, així que si encara no en teniu, en acabar el concert, a l’entrada del teatre, tendreu l’oportunitat d’adquirir tots els dècims que volgueu. Pero abans d’acabar, no vull deixar l’oportunitat per agrair tota la feina feta per tal que aquest concert s’hagi pogut dur endavant. En primer lloc al nostre director, a tots els músics i a la nova junta directiva. Al nostres companys músics Esther i Xisco per fer les fotos i el muntatge de les imatges que s’estan projectant al llarg del concert. Als tècnics del teatre per il·luminació, ampliació de l’escenari, micròfons i la projecció de les imatges. A la nostra gran presentadora Marga. A tots voltros per ser aquí una vegada més. I com no, moltes gràcies al consorci serverí, però sobretot moltes moltes gràcies al nostre regidor de Cultura Fafan, per tota la seva dedicació i per feina que fa darrera noltros. Jo, sa veritat es que ja no se que es estar un dia sense xerrar amb ell… així que gràcies per fer que tot això sigui possible. Així que acab demanant la seva presència aquí damunt l’escenari perquè ens dediqui unes paraules i després anirem acabant el viatge de retornada a casa. Vos deixa amb el nostre regidor de cultura Fafan, moltes gràcies, molta banda i molts d’anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.