Concert solidari de Santa Cecília 2021 de la Banda de Música Municipal de Sant Llorenç

Diumenge dia 28 de novembre a les 18.00 H a l’Espai 36 de Sant Llorenç, la Banda de Música Municipal de Sant Llorenç, oferira el tradicional Concert de Santa Cecília, enguany la recaptació integre de la taquilla es destinarà a les persones afectades pel volcà Cumbre Vieja de La Palma.

El concert dirigit per Pere Siquier, és un concert a partir de partitures disponibles, emblemàtiques amb personatges icònics com, Lo que el viento se llevó, Dr. Zivago fins i tot na Mary Poppins personatges de ficció que han marcat l’historia del cinema , el que pretén aquest concert és visibilitzar el paper de la dona dins la industria i la ficció prenent com a referència les partitures que ens parlen d’aquestes dones emblemàtiques. Dones de cinema, referint-se a les dones que ha atorgat el cinema, a traves de les novel·les i arguments originals.

Concert de Santa Cecília 2021
DONES DE CINEMA

Volem visibilitzar el paper de la dona dins el cinema com a indústria i com a ficció. Sobretot això últim, perquè interpretar músiques de pel·lícules amb dones protagonistes, empoderades i agosarades, lliures i compromeses.

Programa

Tara (Tema de “Gone with the wind”) Max Steiner arr. James Curnow

La valse d’Amelie (Amelie) Iam Tiersen arr. Juan Villodre

Colors of the wind (Pocahontas) Alan Menken arr. Paul Lavender

Little Mermaid medley
Under the sea-Kiss the girl-Part of your world

Doctor Zhivago Suite
Maurice Jarre arr. Michail Worek adap. Bertran Moren

Mary Poppins R.M. Sherman R. B. Sherman

Presenta: Joan Carles Palos Nadal

Dirigeix: Pere Siquier Pons

Foto: Concert Santa Cecília 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.