La Banda de Música de Manacor, la Banda Jove, i la Banda Infantil celebraren la Setmana Cultural de Santa Cecília

Un any més, la Banda de Mùsica Manacor, la Banda Jove, i la Banda Infantil participaren a la Setmana Cultural de Manacor per celebrar la patrona dels músics, Santa Cecília.
A causa del mal temps el Concert de Santa Cecília del diumenge dia 21 de novembre, en lloc de fer-se al Claustre, es va fer a l’interior del Convent. Va començà la Banda Infantil dirigida per Maria Puigserver. Per a quasi tots els components, era el seu primer concert, i hi havia els nirvis de voler fer-ho bé. La Banda Jove, dirigida per Antònia Bassa, ja més batallada, va tocar amb força, sobretot el “Queen in concert”. I quaht a la Banda Municipal, dirigida per Eduardo Bernàbeu , va interpretar un molt bon concert amb 2 temes de pel·lícules de Disney i va acabar el concert amb música brasilera.
Crònica de la Setmana Cultural de la component de la banda: Carme Nicolau.
Com ja és habitual, la Banda de Mùsica de Manacor ha diut a terme la seva Setmana Cultural per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics. Els actes dels dimarts dia 16 al conservatori amb actuacios en petit format. Els de la banda s’animaren a tocar com a solistes acompanyats per la nostra pianista i en duos i trios. Les actucions continuaren el dijous dia 18 amb formacions una mica més grans, els ensembles, on els músics s’agruparen per cordes d’instruments. Hi va haver una gran participació i varen actuar quasi tots els components de la banda. La Setmana Cultural va acabar amb el gran concert de Santa Cecília, que es va celebrar al Convent de Sant Vicenç Ferrer. Va obrir el concert la banda infantil del Conservatori, dirigida per Maria Puigserver, que va interpretar “Apache warrior” de Normand Ward. Seguidament va actuar la Banda Jove, dirigida per Antònia Bassa, i van tocr “Everest” de Jocob de Haan i un arrangement anomenat “Queen in concert” de Jay Docook. Per tancar el conert va actuar la banda, dirigida per Eduardo Bernabéu, interpretant tres conegudes bandes sonores, “Hercules”, “Titànic” i The girls of Jobem”. Va ser un concert molt emocionant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.