Actuacions de Nadal 2021 dels alumnes de l’orquestra 440 Aula Musical de Cala Millor i Manacor

L’orquestra de l’acadèmia 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, dirigida per Rosa Carbonell i formada per alumnes de violins, saxòfons, clarinets, flautes i bateria, està preparant amb molta il·lusió les festes de Nadal. Cal tenir en compte que els assajos s’han realitzat en grups molt reduïts i pel que fa als instruments de vent, sempre a l’exterior per tal de complir estrictament les mesures sanitàries de la COVID-19.
La primera actuació està prevista pel proper dissabte 4 de desembre, i serà la primera vegada que els músics toquen tots plegats, el que fa encara més atractiva la tocada. Actuaran al mercadet de Nadal que organitza la Floristeria Mimosa de Porto Cristo, de 16.30 a 18.00 hores, per tal de celebrar el 40è aniversari de la seva obertura. A més de l’esmentada actuació, també tocaran dissabte 11 de desembre a les 19.00h a la plaça de son Macià, i divendres dia 17 de desembre a la plaça de son Carrió.
Tant alumnes com professors estan esperant amb els dits creuats que el temps acompanyi, ja que tenen molta d’il·lusió per poder a tornar a tocar Nadales per primer cop després de la pandèmia. L’acadèmia 440, vol donar les gràcies a totes les persones que faran possible poder fer aquesta sonada nadalenques.
Pel que fa a la programació per tancar aquest curs 2021-22 que tot just acaba de començar, estan prevists els Concerts de piano de cara a la darrera setmana de juny a la Sala Fornal de Manacor i el concert de fi de curs dijous dia 30 de juny a l’Església Nova de Son Servera, aquest any amb il·lusió per reincorporar el cor de 440. Cal tenir en compte que el cor està format pel alumnes de llenguatge musical, que fins aquest curs havia estat anul·lat per tal evitar les classes col·lectives en temps de pandèmia i així extremar les mesures sanitàries.


La directora Rosa Carbonell el concert de fi de curs 2020/2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.