L’Associació de Veïnats de sa Coma celebrà la tradicional rifa de Nadal per als socis

El passat dissabte dia 11 de desembre, l’Associació de Veïnats de sa Coma va haver d’ajornar el tradicional dinar de Nadal i l’assemblea per als socis que s’havia de celebrar a Sa Gruta Nova.
El que sí van fer, va ser el tradicional sorteig de regals de Nadal i entrega de calendaris i nadales per als socis. Per cert, que enguany entre els vint-i-cinc socis guanyadors de la rifa també va guanyar una canastra el president de l’associació. L’acte es va fer a l’aire lliure devora les pistes de pàdel de davant la guarderia de sa Coma.
El president de l’associació Antoni Barragan va informar que quan la situació sanitari heu permeti pensen celebrar l’ajornat dinar de Nadal i l’assemblea on està previst la renovació de la junta directiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.