Imatge amb text / Text amb imatge

La necessitat de disposar habilitats personals no canvia però si que canvien aquestes habilitats. Sense anar més lluny i a tall d’exemple, el càlcul mental ha passat de ser imprescindible en una societat analfabeta a ser convenient. Cosa semblant ha passat amb la memorització de rondaies, amb la destresa cal·ligràfica…Sembla que avui les habilitats vitals ja son unes altres. Potser convendria treballar-les per si en un futur immediat les hem de mester.
El pany d’una porta ens ha semblat imatge idònia per suportar tals idees

Habilitats vitals 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.