Concert «Roig! Simfònic» del grup Roig i la Banda de Música de Manacor

El diumenge dia 19 de desembre a les 18.30h a l’Auditori de Manacor, la Banda de Música de Manacor i el grup manacorí Roig que es va formar l’any 2010, estrenen el concert “Roig! Simfònic”, un experiment musical en el qual es crea una quimera entre la música de dues bandes; una, simfònica, i una altra, de rock. La Banda de Manacor s’ha unit amb Roig! per oferir un concert diferent, on el públic podrà gaudir d’una nova manera de fer música.
El repertori inclou cançons emblemàtiques com: Fort i no et moguis, Sang i coure, Margalida, Novembre dos mil, Xanadu, Verd, etc.
Demanarem l’opinió sobre el concert el director Edu Bernábeu i ens explicà que «el concert primer que res és una novetat perquè no és molt habitual veure una banda de rock tocar amb una banda de música, el primer objectiu que ens vàrem marcar la banda era atraure a la gent jove, i per això varem pensar amb aquest format i la de veritat que és un espectacle especial. El que si vull fer és una crida al nostre públic habitual, ja que es poden espantar quan vegin una banda de rock, esper que agradi i vegin que és possible. Els nostres músics joves de la banda han estat molt contents amb aquest nou format i esperem que el concert soni bé tots junts.
»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.