50 anys del Club Card. PN/0. A manera d’introducció: Com t’ho diria?

Intentarem treure, en divendres, una sèrie de petites narracions (PN) relatives al 50è aniversari de la inauguració del Club Card.

La intenció no és altra que recrerar, en forma d’esbós i amb mirada d’avui,  les circumstàncies, característiques i efectes del seu existir així com les anècdotes i derivades de la recent realització del documental. Sempre amb la finalitat de treure’n conclusions útils per al present.

A manera d’introducció es presenta un text poètic i profund de Jerònia Mesquida “Com t’ho diria? que ultrapassa, amb escreix, les tres preguntes que es plantejaren per a la realització del documental: què en recordes del Cluib Card? què et va aportar?, què consideres que va apoirtar a la comunitat?

Gaudiu del text

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.