Fotos del Concert de Nadal de l’Escola de Música de Porto Cristo

L’Escola de Música de Porto Cristo canta al Nadal.
L’Església de Porto Cristo es va omplir de música, una vegada mes, el dia 15 de desembre, per celebrar el concert de Nadal 2021 dels alumnes de l’Escola de Música de Porto Cristo.
Participaren en l’acte la majoria d’alumnes, a partir de 3 anys, agrupats en diferents cors i conjunts instrumentals. Van oferir un concert amb cançons nadalenques tradicionals, i també d’altres menys conegudes, però totes amb un missatge de pau, amor i solidaritat.
Va obrir l’acte l’actuació dels més petitets, que delectaren al nombrós públic assistent amb les seves veus i la seva innocència i el va tancar una actuació conjunta formada pel cor de Llenguatge Musical, acompanyats del conjunt instrumental, a on interpretaren peces més conegudes i convidaren a cantar a tot el públic.
Els professors i músics que prepararen els alumnes i participaren el concert són: Fca. Comas, direcció i piano; S. Galmés, direcció i piano; Joana Ma. Albons, i Jaume Galmés, clarinets; Hanna Shakun i Marisa Gutierrez, violins; Tolo Comas, guitarra; Antoni Fons, baix i Marino Strukelj, percussió.
La directora dels alumnes més petits Francisca Comas, i la directora dels grans i conjunts instrumentals, Sebastiana Galmés, volen donar les gràcies a tot l’equip de professors i músics, que s’implicaren, com sempre, en aquest acte. I també a tots els pares i familiars pel seu recolzament, desitjant unes Bones Festes a Tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.