Emotiu concert de Serafí Nebot i Los Javaloyas amb la Banda de Música de Son Servera

Diumenge dia 19 de desembre es va celebrar, a la plaça de Sant Joan de Son Servera, un emotiu concert del grup Los Javaloyas i Serafí Nebot amb la Banda de Música Local de Son Servera, amb motiu de la retirada definitiva de la música, d’en Serafí, que ha volgut que el darrer concert de la seva llarga carrera musical sigui al seu poble natal i amb la banda on va aprendre les primers notes musicals de Mestre Lluís, debutant amb la banda als 9 anys, si bé la seva estada va ser molt curta, sempre ha duit la banda al seu cor i, amb la banda, es va voler acomiadar de la seva carrera musical als 89 anys.
La primera mitja hora del concert va anar a càrrec de la banda serverina, on el seu director Joan Antoni Ballester, va seleccionar vint temes de Los Javaloyas per adaptar-los a la banda. La major dificultat per aquest concert, segons el director, fou que hi havia molts de temes per assajar. Moltes cançons, com Mis manos en tu cintura, Vuelo 502, sonaven als components, excepte als més jovenets que els «sonava a xino» aquesta música, però aviat la feren seva. Seguidament pujaren a l’escenari Los Javaloyas i Serafí Nebot, i juntament amb la banda tocaren durant una hora temes emblemàtics del grup, excepte tres o quatre temes que va cantar en Serafí amb el grup, com Mumare, la Buenaventura, etc.
Acabat el concert, la batlessa Natàlia Troya, va dedicar unes paraules d’agraïment a Serafí, i va dir que «ha format part va dir de la història musical del nostre país i com a serverí no ha deixat mai de col·laborar per incentivar la cultura del nostre poble». A més, va recordar que el passat setembre el Consistori va aprovar el canvi de nomenclatura, del carrer Sol per carrer d’en Serafí Nebot.
En Serafí va agrair una vegada més l’honor que suposa per ell aquest reconeixement del seu poble.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.