Concert de Nadal de conjunts de l’Escola de Música de Capdepera

El passat dissabte dia 18 de desembre tingué lloc el ja tradicional concert de conjunts de l’Escola Municipal de Música de Capdepera. En poc menys d’una hora de concert passaren per l’escenari del Cap Vermell tots els conjunts del centre, que cada un al seu nivell, oferiren una més que satisfactòria actuació.
Fou la banda de l’escola, dirigida per Marc Forteza, qui encetà el concert amb un arranjament de la coneguda Overture 1812 de P.I. Tchaikovsky. A continuació oferiren una versió dels temes més coneguts de Beethoven amb la composició de J. de Haan titulada Beethoven Forever. Finalment, una nadala: A christmas classic. L’orquestra de corda, dirigida per José Antonio Prada, oferí un programa que integrava les obres: Canción del merendar, del propi Prada, Let us all be Happy de K. Wartberg i Take your partners de K&D Blackwell. Enguany tornà a escena el conjunt de guitarres, dirigit per Maria Isabel Lliteras, que també oferiren un repertori ben extens: Boogie-lelé de T. Thysserand, un arranjament de Pirates del Carib de H. Zimmer, We will Rock You de Queen, Milonga de T. Thysserand i finalmente una nadala: We Wish You a Merry Christmas.
Seguidament el conjunt de pianos, dirigits per Marc Forteza, qui interpretaren la conegudaViva la Vida de Coldplay. Els intrèpids intèrprets del conjunt de percussió, dirigits per Maria Rosa Ballester, ens delectaren amb un arranjament de la coneguda sèrie televisiva Joc de Trons de R. Djawadi i un arranjament de Last Christmas de G. Michael. Finalment, foren les corals del centre, dirigides per Bàrbara Femenias, qui tancaren el concert amb Ara és Nadal de Lexu’s.
L’alumnat del programa de teatre musical enllaçà, amb diferents escenes nadalenques, les intervencions de tots els conjunts. La direcció escènica d’aquestes escenes anà a càrrec del professor Arnau Serra.
Tot i les diferents baixes per confinaments preventius d’alumnat, el concert transcorregué amb tota normalitat i sempre respectant les mesures sanitàries vigents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.