Estafes telefòniques

Bones a tots i a totes, avui capvespre m’han cridat del nº de telf 919600635.

Quan he contestat, han tardat uns 10 segons a xerrar. Lo primer que m’han demanat es si jo era sa titular del contracte del servei de llum. M’he adonat que no m’havia dit de quina companyia em cridava, i quan li he demanat des de quina companyia em cridava, ha tallat sa comunicació.

He cercat tot d’una per internet a qui pertany aquest nº de telf i em diu que es SPAM.
Anau molt alerta i informau als vostres majors.

https://www.tuexperto.com/2021/12/17/ten-mucho-cuidado-con-el-919600635-he-aqui-la-explicacion/

 

Un pensament a “Estafes telefòniques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.