Estafes telefòniques

Bones a tots i a totes, avui capvespre m’han cridat del nº de telf 919600635.

Quan he contestat, han tardat uns 10 segons a xerrar. Lo primer que m’han demanat es si jo era sa titular del contracte del servei de llum. M’he adonat que no m’havia dit de quina companyia em cridava, i quan li he demanat des de quina companyia em cridava, ha tallat sa comunicació.

He cercat tot d’una per internet a qui pertany aquest nº de telf i em diu que es SPAM.
Anau molt alerta i informau als vostres majors.

https://www.tuexperto.com/2021/12/17/ten-mucho-cuidado-con-el-919600635-he-aqui-la-explicacion/

 

Un pensament a “Estafes telefòniques


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    És una autèntica lacra. Lo ideal és bloquejar aquests números. A mi m’han arribat a cridar 20 vegades en un dia, fins i tot a les 12 de la nit.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.