Nit de Matines a les parròquies de Cala Millor, Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió

Les parròquies de Cala Millor, Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar, i Son Carrió, van celebrar el passat 24 de desembre, les tradicionals Matines guardant els fidels les especials mesures de distància i amb màscara de seguretat ja que continua la crisi ocasionada per la Covid-19.
Per segon any consecutiu els alumnes de 440 Aula Musical de Cala Millor, no participaren a les Matines de Cala Millor alegrant amb els seus villancets la celebració, com era tradició, degut a l’actual pandèmia ocasionada per la Covid-19. Enguany el Adeste Fideles (cant d’entrada) el va tocar la directora de l’acadèmia Rosa Carbonell, acompanyada al violi per les seves filles Mª Rosa i Núria Riera, i de Sandra Garcia. El sermó de la Calenda va anar a càrrec de la nina Margalida Llodrà, i cant de la Sibil·la de Mª Isabel Sirer. La resta de cants de la celebració els acompanyà l’organista de la parròquia Immaculada Forteza. El nou rector Mn. Baltasar Morell, va oficiar les Matines i va agrair la col·laboració de les persones que ajuden a la parròquia al llarg de l’any.
A la parròquia de Son Servera la celebració de les Matines començà a les 19’30h, i el cant de la Sibil·la, enguany va anar a càrrec de Irene Servera, i el sermó de la Calenda del nin Miquel Nebot.
Pel que fa a la parròquia de Sant Llorenç, un any més, cantà la Sibil·la, Mireia Mestre, i a la parròquia de Sant Miquel de Son Carrió, en Joel Barragan va fer el sermó de la Calenda i el cant de l’Àngel i la Sibil·la na Petra Llinas.2 pensaments a “Nit de Matines a les parròquies de Cala Millor, Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.