Agraïment de la Banda de Música A Contratemps al director Pere Siquier

Des de la nostra banda, no tenim paraules per agrair aquest quatre anys de creixament constant que el nostre director, Pere Siquier, ens ha regalat. Tota gran etapa te el seu fi, i despedir-nos d’una persona que ens ha ajudat a creixer com a músics i, sobretot, com a persones, no es un repte fàcil. Gràcies Pere, per cada moment que hem viscut junts, cada concert, assatj, dinar, sopar i molt més, gràcies per confiar amb nosaltres, i fer-nos veure que podem ser una bona banda.
Volem que aquest text servesqui per deixar costància de lo molt agraïts que estam, perquè com ens has ensenyat “val més un llàpis curt, que una memòria llarga”.
GRÀCIES PERE!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.