Inaugurada a Madrid la fira més important de turisme FITUR 2022

La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, acompanyada pel conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, participà a Madrid als diferents actes organitzats amb motiu de la fira de turisme FITUR 2022. La fira va ser inaugurada pels reis d’Espanya, Felip VI i Leticia,el dimecres 19 de gener, que acompanyats per diferents autoritats feren un recorregut pels diferents estants de la fira. FITUR Madrid 2022 és la 42è edició de la Fira Turística Internacional de Turisme més important del mercat espanyol.
A la inaguració hi van assistir el regidor de Turisme Nicolau Bordal i Emilia Díaz-Asensió, regidora de Festes de la zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar. A la Fira també hi van ser presents Marcial, gerent de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor, i Inés Batle, presidenta de l’Assosiació Hotelera de Cala Millor, a més d’altres representats de diferents zones turístiques de les nostres Illes.
Pel que respecte a Cala Millor, a més de presentar l’oferta hotelera de la zona també es va presentà el Campionant d’Espanya de Ciclisme que està previst celebrar el mes de juny d’aquest 2022 a Cala Millor. Un esdeveniment important que sens dubte atreurà a molts d’aficionats a l’esport i juntament amb l’oferta hotelera que han presentat, és un bon atractiu de cara al turisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.