Presentació a s’Agrícola de Manacor del llibre «Necessit dir t’estim»

Dijous dia 27 de gener a les 20,30h. a la sala d’actes del Cafè s’Agrícola (Plaça sa Bassa, 4. Manacor) es presenta el llibre «Necessit dir t’estim» , conte per adults de l’autora Maria Antònia Quetglas Llull.
Presenta el llibre: Miquel Daniel Solivelles, Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de
l´Esport i actualment responsable del Centre Jove de l´Ajuntament d’Artà.
Autora: Maria Antònia Quetglas Llull.
Il·lustradora: Raquel Moreno.
Pròleg: Maria Magdalena Ramon, psicòloga.
Edita: Purpurina Editorial.
Purpurina Editorial reprèn la seva trajectòria editorial amb la publicació del primer conte per adults, escrit per l´autora manacorina Maria Antònia Quetglas i il·lustrat per la il·lustradora Raquel Moreno, també de Manacor.
“Necessit dir t’estim” és fruit d’una història real i personal viscuda en primera persona arrel de la pèrdua d’un familiar, la mare de l´autora, en aquesta cas, na Margalida Llull Salom.
Després d’una llarga i dolorosa malaltia, na Margalida Llull ens va deixar l´any 2018. La seva filla, na Maria Antònia Quetglas, ha fet un exercici d’acceptació, de maduresa, de intel·ligència emocional i creativitat. I precisament d’aquesta creativitat va sorgir fa uns anys aquest conte per adults.
“Necessit dir t’estim” vol ser una reflexió, un acompanyament a aquelles persones que han viscut similars situacions i no han tancat el cicle. El cicle de l´acceptació d’una nova situació, d’un esdeveniment que ho canviarà tot i de la fortalesa d’encarar una nova vida sense un pilar important com és la pèrdua d’una mare.
La il·lustradora, Raquel Moreno, ens planta a la portada un dibuix en principi de caire infantil però carregat de detalls amb significat que et convida a reflexionar amb cada pinzellada, en cada ombra i color. No perdeu de vista els colors ni les pàgines interiors, que conten amb una simplicitat encertada però suficient, tota una història de dolor i superació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.