Missa en honor de Sant Antoni a l’església de Sant Maria de sa Coma, i concert de la Banda de Música de Sant Llorenç

Des de la construcció de l’Església de Santa Maria de sa Coma, els veïns celebraven la missa en honor de Sant Antoni i les tradicionals Beneïdes el diumenge següent de Sant Antoni, per tal de poder comptar amb participació de la Banda de Música de Sant Llorenç, donat que a Son Carrió és celebraven les beneïdes el dia de Sant Antoni el matí, i a Sant Llorenç des Cardassar, el capvespre.
Enguany,per segon any consecutiu no hi va haver beneïdes, però si la tradicional missa en honor de Sant Antoni que va celebrar Fra Tomeu Pastor, el diumenge dia 23 de gener a les 10:30h.
A la missa, a més dels fidels, hi van assistir els regidors de la zona costanera Nicolau Bordal i Emilia Díaz-Asensió, i els components de l’Associació dels Amics dels Dimonis de sa Coma i costa.
Acabada la missa, la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida pel nou director, Miquel Àngel Llull, a l’interior de l’església van tocar els Goigs de Sant Antoni, que cantaren animadament tots els assistents, i el darrer el ballaren els Dimonis dins l’església vestits amb la tradicional jaqueta de l’associació, acompanyats de Sant Antoni.
Seguidament, a davant l’església va tenir lloc un especial concert de música santantoniera amb el repertori següent: Boleras, Parado de Valldemossa, Boleros viejos, Boleros nuevos, Boleras , Polca ruca, Jota Mallorquina, un concert molt aplaudit pel públic assistent, i el concert va acabar amb el tradicional ball de Sant Antoni a càrrec dels dimonis de sa Coma i Costa, Jaume Nicolau, i Pau Simó, acompayats d’en David, que encarna la figura de Sant Antoni, i de nins i nines de sa Coma, molts dels quals ballaren per primera vegada vestits de dimonis.
Enhorabona a la banda de música i al nou director, Miquel Àngel Llull, que tot i les baixes que va tenir la banda i amb molt pocs assajos van fer un molt bon concert, i van fer viure a tots els presents l’esperit santantonier que tant trobàvem a faltar.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.