Conferència “La Banda de Música de Manacor, del carrer a l’Auditori”, a càrrec d’Antònia Bassa

La conferència del Dilluns de l’Obra serà el proper dilluns 31 de gener a les 20 hores a la sala «La Fornal de Manacor».
Antònia Bassa Sureda va començar els seus estudis musicals a l’Escola de Música de Manacor, continuant al Conservatori de Palma on va cursar el grau Mitjà, i el grau superior de Flauta. Paral·lelament va cursar els estudis de Mestre d’Educació Musical a la UIB. És presidenta de la junta directiva de la Banda de Música de Manacor, i director de la Banda Jove del Conservatori de Manacor. A més de la serva aportació com a música de la Banda, també ha participat en projectes musicals d’èxit com ho va ser en el seu moment «Espiral d’embulls».
Ella coneix com poca gent «La Banda de Música de Manacor, del carrer a l’auditori» i parlarà en el proper Dilluns de l’Obra d’aquesta peça fonamental de la música manacorina.
Si no hi ha res de nou, està prevista que al final de la conferència l’actuació de la Banda Jove del Conservatori de Manacor que interpretaran unes peces musicals.
L’Entrada a la conferència és de franc, no és necessària la inscripció prèvia, però sí la presentació del Certificat Covid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.