Dinar de Carnaval de la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca

La Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca, organitza per al proper 25 de febrer, el dinar de carnaval a les 13,30h al restaurant Son San Martí, per a totes aquelles associacions que puguin estar interessades o tal vegada organitzar una excursió i incorporar-se al dinar. (A causa de que enguany els darrers dies cau en 1 de març i es festiu heu hem programat per a divendres 25). Per a major informació de preus i detalls del dinar i posterior ball de disfresses poden contactar amb les respectives associacions.
Dia 18 de febrer acaba el plaç per fer les reserves i confirmar assistència de les diferents associacions. Les places són limitades.
El secretari de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer, Santiago Sevillano, ens ha informat que ja tenen obert el plaç de subscripció per el Dinar de Carnaval, i que aprofitant l’ocasió l’associació de sa Coma, han organitzat pel matí una visita guiada a Els Calderers, ubicat a Sant Joan. Es tracta d’una casa senyorial mallorquina, en la que es conserven mobiliari i estris propis del segle passat, així com el museu etnologia i gran varietat d’animals autòctons. Serà una visita guiada. Aquest desplaçament el realitzaran amb autocar, que recollirà als socis a les 9,30 a la cale Dalies, davant del Club de la Gent Gran de sa Coma.
El cost d’aquesta excursió guiada és de 4 euros per persona, que, juntament amb els 23 euros del dinar, fan un total de 27 euros, quantitat que cal pagar al moment de la inscripció, en els socis rebran detalls de l’excursió i del menú que es servira i posterior ball de disfresses.
La data màxima d’inscripció és el 18 de febrer. Tots els que s’hi apuntin i assistint disfressats rebran un obsequi detall per part de la Federació.
Foto per al record: ball de disfresses de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer del 20 de febrer de 2009.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.