Neix FeminisMÉS, l’espai de MÉS per Mallorca pel foment de la igualtat

Les dones de MÉS constituïm aquest nou òrgan de  participació per impulsar el debat i la difusió del feminisme inclusiu en el si  de la formació.

El nou Espai FeminisMÉS ja és una realitat. Les dones de MÉS per Mallorca hem participat avui en l’Assemblea constituent d’aquest nou òrgan. Un espai de desenvolupament de la sobirania feminista al si de la nostra formació, que va ser aprovat el passat mes de novembre durant l’Assemblea General de MÉS per Mallorca.

“Avui assistim a l’acte fundacional de l’Espai FeminisMÉS. Una mena d’àgora del feminisme. Un espai per debatre, per trobar-nos, per pensar. Un espai de sororitat. Juntes, les dones fem sempre avançar la societat. I per això, era imprescindible un espai com aquest. Obert a totes”, declara la impulsora de Comunicació i Campanyes de l’Espai FeminisMÉS Anabel Riveras.

Des de MÉS per Mallorca s’entén el feminisme com un dels nostres principis polítics que defensa la igualtat de drets entre les persones i el dret a l’autodeterminació com a subjecte polític. Per aquest motiu, es crea l’Espai FeminisMÉS com un instrument de participació i foment del debat i la difusió del feminisme inclusiu.

El nostre objectiu és impulsar la participació de les dones, la feminització del partit, la sororitat i les polítiques feministes. Totes elles, estratègies que transcendeixen més enllà d’una organització sectorial i marquen tota la nostra acció política.

A partir d’avui, aquest espai esdevé un òrgan d’assessorament, de debat i d’impuls dels valors i de les polítiques d’igualtat de MÉS per Mallorca, tant en l’àmbit intern com en l’extern. Així com el punt de trobada, formació i cohesió de totes les companyes militants i simpatitzants de la formació. Les dones de MÉS apostem per la capacitat de transformació de la societat amb mirada feminista.

L’Espai FeminisMÉS s’estructura sota la coordinació d’una Col·lectiva, òrgan rector de l’Espai. Aquesta està formada per una representant de cada una de les 7 àrees de treball. Elles són: Fina Tur, com a impulsora d’Organització, cures, cohesió i motivació, Anabel Riveras, com a impulsora de Comunicació i campanyes, Rosa Cursach, com a impulsora de Formació, Cristina Capó, com a impulsora de la Xarxa col·laborativa municipalista, Agustina Vilaret, com a impulsora d’Observança i transformació, Ilenia Garcias, com a impulsora de Programes i informes i Marta Escoda, com a impulsora del Pla d’Igualtat.

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Tomàs Martínez representant Més per Mallorca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.