Emoticona’t

 

Tantes setmanes sense emoticar-nos se paga i, és clar, avui el plat ve ple. Així que no bereneu gaire que hem posat menjar per a un exèrcit: els polèmics arbres des Quesito, murals reivindicatius a Son Carrió, nova àrea recreativa infantil a Sant Llorenç… i molt més!

  1. UNS ARBRES QUE NO AGRADEN A TOTHOM

Se veu que no tohom està d’acord amb els nous arbres que han plantat a la plaça del Quesito. El cartell que hi han deixat és ben explícit: els arbres plantats no són els esperats (segons el meu saber botànic són plataners, com els que lluexien al Pou Vell)… Se veu que algú esperava un arbre més florit o verdós… Idò!

2. UNA CANÇÓ D’HOSPITAL

Heu cridat mai a l’hospital de Manacor per fer una consulta i vos han posat en espera? Idò si vos passa parau esment a la música que posen… i és que si si posau l’orella atenta veureu que sonen les notes (sense lletra) de la mítica cançó This is the end (Aquest és el final), de The Doors. Són d’humor negre aquests metges nostres…  😅😅

Vos deix la versió instrumental perquè ho comproveu…

 

3. ARRIBARÀ ESO I FP A SANT LLORENÇ?

Fa unes setmanes va sortir en premsa aquesta possiblitat. Això sí, tot foren encara bones paraules i no es va concretar res de res. Però per alguna cosa se comença, no? O només són focs artificals?.

4. NOVA ÀREA RECRETIVA I INFANTIL  A SANT LLORENÇ

El que sí que ja és una realitat és la nova àrea recreativa i infantil que s’ha posat devora l’escola Mestre Guillem Galmés (ben davant la plaça dels morers, a ses Planes). A falta de posar encara taules de pinnic i bancs per seure (segons ens han dit serà la propera actuació aquestes setmanes vinents), engronsadors i escala que comunicarà amb l’escola perquè l’alumnat hi tengui accés directe, s’ha de dir que és una molt bona notícia ja que feia falta al poble una zona així. Fins ara només teníem petits parcs poc espaiosos que no donaven per molt, així que serà benvingut!

5. UN MURAL FEMINISTA  A SON CARRIÓ

L’artista Sat ha fet un mural reivindicatiu a una paret de Son Carrió. Fins aquí tot bé, i el missatge feminista que s’hi diu supòs (o vull suposar) que ningú hi té res a dir: L’amor no ha he de fer mal 25-N. Una altra cosa n’és la ubicació (a una paret de marès del centre del poble), la qual no ha agradat a tothom. Vosaltres què en trobau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.