Concert «Amb banda» al convent de Sant Agustí, a càrrec de la Banda de Música de Felanitx amb Kambrass Quintet

El proper diumenge dia 20 de febrer a les 12h del migdia, al Convent de Sant Agustí, la Banda de Música de Felanitx, oferirà al públic el concert titulat “Amb Banda”, en col·laboració amb el Kambrass Quintet, un quintet professional de vent metall actualment resident a Lucerna (Suïssa), format per la felanitxera Maria Servera (trompa), Guillem Cardona (trompeta), Joan Pàmies (trompeta), Xavier Gil (trombó) i Oriol Reverter (tuba).
El repertori del concert és complet i variat: en primer lloc, la Banda de Felanitx estrenarà l’obra “Quíbia”, del compositor Albert Guinovart i composta per encàrrec especial de la pròpia Banda, el títol de la qual està inspirat pel vi homònim del celler d’Ànima Negra, amb segell felanitxer. Seguidament, s’interpretarà l’obra “Excursions”, una peça per a banda i quintet de metall, amb aquests darrers com a solistes i després el quintet interpretarà la “Suite Impromptu”, d’André Lafosse, una obra original per l’agrupació i amb característiques de l’impressionisme frances. Per acabar, ambdós conjunts interpretaran “Brasserie”, del reconegut compositor austríac Otto M. Schwarz, que amb l’estil de concerto «grosso» farà que els sons dels metalls brillin acompanyats de la Banda.
Sens dubte, serà un concert que destacarà per la sonoritat i el virtuosisme, amb un repertori festiu i original que combina les formacions de banda de música i quintet de metall; i que també unirà la Banda de Música, formació on na Maria Servera hi toca des de fa 16 anys, i amb el seu projecte actual, Kambrass Quintet, en marxa des del 2017.
Per a poder accedir al concert es demanarà el passaport COVID a totes les persones majors de 12 anys. En el cas de no estar vacunat es pot presentar una PCR o prova de laboratori d’antígens negativa de menys de 72 hores o 48 hores, respectivament. L’aforament de la sala podrà ser del 80% de la cabuda màxima.
El concert és gratuï,. però s’ha de reservar entrada al enllaç: https://ticketib.com/events/amb -banda-concert-de-la-banda-de-musica-de-felanitx-amb-kambrass-quintet.


Maria Servera.


Banda de Música de Felanitx.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.