Animada demostració del alumnes de l’Escola de Dansa de Son Servera

Després que en el 2020 la Covid fes acabar el curs abans d’hora i els alumnes no poguessin fer el show final al mes de juny, al curs 2020/21 ja que no es va poder oferir l’oferta de dansa per mor de les restriccions i la normativa que no acompanyaren, i pel Nadal del 2021, quan estava programada aquesta Mostra de dansa moderna del curs 2021/22, no es va poder fer ja que hi va haver confinaments a grups,
el passat cap de setmana d’aquest mes de febrer sí que l’Escola Municipal de Dansa de Son Servera va tornar a ballar i ho va fer el dissabte 19 de febrer i diumenge 20 de febrer a l’escenari del teatre La Unió de Son Servera amb una animada demostració.
Un teatre ple amb l’aforament corresponent per viure la Mostra de Dansa Moderna on els alumnes contagiaren amb el seu ritme a tot el públic.
El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Son Servera, Fa Fang Dong Hu va donar la benvinguda a la Mostra de Dansa on va aprofitar per transmetre que li feia especial il·lusió donar la benvinguda a la mostra ja que encara no havia tengut l’oportunitat com a regidor de viure-ho. Agraint a la vegada a totes les persones que feren possible el cap de setmana de dansa.
La batlessa Natàlia Troya va agrair la confiança dipositada un any més que els alumnes i les famílies tenen amb aquesta oferta i les que ofereix l’ajuntament. A més, va recalcar la gran tasca que realitzen les professores de l’Escola de Dansa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.