Visca la corrupció, mori el bon govern

Deia un conegut meu que la dreta i ultradreta espanyola, a diferència d’altres dretes europees, és corrupte per naturalesa, “és cert que a l’esquerra també hi ha casos, però a la dreta de l’espectre polític no hi ha opció, si l’entorn del partit detecta que persegueixes la corrupció interna, seràs liquidat en un tres i no res pels teus mateixos companys de partit amb l’ajut inestimable del poder i els mitjans”.

Tot i que no faig comptes defensar a cap dels dos, queda ben clar que el tema Casado-Ayuso ha estat una llova que li han parat a ell, i hi ha picat amb una innocència sorprenent.

Poc importa que el germà de n’Ayuso rebés gairebé 60.000€ com a comissió per la compra d’una remesa de mascares mentre la gent es moria als hospitals, menys encara importa que el futurible Feijoo tengui fotos amb coneguts narcotraficants, de fet no és que no importi, és que se’ls hi valora positivament.

“Spain is diferent” que deia aquell.

2 pensaments a “Visca la corrupció, mori el bon govern


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Jo també tenc un conegut que diu: Un fanàtic no és es que no canvia d’opinió sinó es que també sempre, però sempre parla de lo mateix. I després voleu que vos Llegeixin. es mateix pedal sempre i heu diu un que es d’esquerras. Pareix que domes donau s’opinio pes quatre coneguts. Així tens es vots que tens en cada legislatura.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   No tenc cap esma de canviar d’opinió segons agradin més o més poc allò que jo escrigui.

   Tampoc canviaria de tarannà per treure més vots, jo soc com soc i a qui no li vagi bé, és el que hi ha, són els meus principis i no en tenc d’altres com deia en Groucho. No he de menester vendre’m ni haver d’agrair a ningú el pa que em menjo cada dia.

   Jo com a mínim ho he provat, si les meves propostes no han agradat, i han agradat més les altres, massa bé, no em treu la son.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.