La predicció de temps,, per Mateu Rigo

He esperat al dia de les Illes Balears, com a bon home de la terra que som, per donar la predicció del temps. Això i la confirmació de la possiblitat més que seriosa que d’aquí uns dies ja plogui. A la fi!

Predicció del temps

Un pensament a “La predicció de temps,, per Mateu Rigo


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    Ara vorem,si plou…i quina quantitat…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.