Dubtes de la reforma circulatòria

Aquests dies hi ha cert desconcert  i sorgeixen molts dubtes respecte a la nova reforma circulatòria del poble, englobada dins el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. És el que tenen els períodes de prova i per això davant un esdeveniment que consideram clau i necessari per al poble (canviarà la fisonomia de Sant Llorenç) volem aprofitar la revista per apropar la veu del poble als nostres polítics.

En aquest cas no es  tracta tant de fer suggerències de canvis (la qual cosa podeu fer a través d’un tràmit electrònic que ha deixat al vostre abast l’Ajuntament), sinó de fer-nos arribar dubtes, incerteses, coses que no entengueu de la reforma circulatòria (o el  Pla de Mobilitat Urbana Sostenible en general) i nosaltres en format entrevista el farem arribar a qui correspongui de l’Ajuntament perquè ens torni contesta. Creiem que potser una manera d’aclarir molts punts incerts que s’estan dicutint pel carrer i les xarxes.

Això sí, si pot ser enviau-nos els dubtes entre l’1 i el 2 de març a editors@card.cat o escrivint-lo directament aquí en forma de comentari. Així faríem arribar l’entrevista al més aviat possible i intentaríem publicar les respostes abans de dia 8 (així a partir dels aclariments la gent podrà fer noves suggerències a l’Ajuntament).

Animau-vos a paricipar-hi!!!

Un pensament a “Dubtes de la reforma circulatòria


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Hauré vist sa publicació massa tard, però aquesta gran reforma circulatòria me genera molts dubtes:
  – No estava bé així con estava?
  – Sou conscients de sa dificultat que heu creat a sa gent des poble per desplaçar-se amb cotxe a tota sa zona de s’Esglèsia cap a nes Camp Rodó?
  – Heu pensat que heu deixat zones des poble on sa gent té necessitat d’accedir-hi en cotxe, sense possibilitat d’arribar-hi? Sa farmàcia per exemple.
  – Heu apreciat sa ingent quantitat de direccions prohibides que hi ha a sa zona des Quesito, cristalleria i centre des poble? Haurem de canviar es colors des poble de groc i negre a vermell i negre, per anar conjuntats.

  I per acabar. A un poble com el nostre, cal realment blindar el centre perque no hi passin cotxes? Que ho haguin fet a Manacor ho puc entendre, però a Sant Llorenç? Acabava algun termini per alguna subvenció?
  Sa sensació, per jo i per sa majoria de persones amb ses que he parlat, és dolenta. Ni una millora. Seguim anant a pitjor.

  Salut i Déu mos guard de política.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.