Primer catàleg web i directori d’economia local, social i solidària del Pla de Mallorca

La realització del projecte s’emmarca dins el projecte ESS Local, per al foment de l’economia social i solidària a Mallorca.

Mercat Social ha presentat el primer catàleg web i directori d’iniciatives, empreses i entitats que formen part de l’economia local, social i solidària al Pla de Mallorca., amb el suport del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, i la col·laboració de la Mancomunitat Pla de Mallorca i l’associació Pla de Mallorca XXI.

El Catàleg conta amb 44 empreses i iniciatives que han emplenat el formulari donant una informació detallada dels productes i serveis que ofereixen. D’altra banda  el directori en format imprès, també disponible per a descàrrega en PDF recull 31 iniciatives d’economia social i solidària i 72 de desenvolupament local amb informació bàsica del sector al qual pertanyen i les dades de contacte, a més d’una classificació per municipi.

Les dues versions estaran disponibles a la web de Mercat Social (www.mercatsocial.org), juntament amb d’altres iniciatives de les Illes Balears. Aquest catàleg web permetrà a més, anar registrant noves iniciatives i serà un referent de consulta per poder anar en la direcció de la intercooperació i fomentar altres alternatives de producció i consum amb criteris d’economia social i solidària i desenvolupament local.

Contacte: Vanessa Anaya Villegas – esslocal@mercadosocial.net

Telèfon i WhatsApp: 623 01 33 30  – www.mercatsocial.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.