La Gent Gran Punta de n’Amer visita la possessió d’Els Calderers i assistí al dinar organitzat per la Federació de Persones Majors

El secretari de la nova Junta Directiva, Santiago Sevillano, ens informa que el passat 25 febrer, un grup de l’Associació de la Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma feu una excursió a la possessió Els Calderers, antiga casa mallorquina on van poder veure el museu, casal, els animals, i la família propietària que ha anat passat de generació en generació, des del Segle XII, els explicaren un poc la història d’Els Calderes. Acabada la visita, es desplaçaren fins a les Cases de Son Sant Martí per participar del gran dinar organitzat per la Federació d’Associacions de la Gent Gran, on foren uns 700 comensals, i per part de l’associació comarina assistiren una trentena de socis. Per acabar, també va haver-hi una rifa i, per afegitó, tots aquells que anaven disfressats a l’encontre varen rebre una botella de vi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.