Èxit del primer berenar de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, i convocada l’Assemblea General Ordinària de l’associació

El passat dimarts dia 8 de març, a les 9:3h la nova junta directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, va organitzar el primer berenar pels socis i socis, al qual assistiren 22 socis i sòcies, que quedaren molt contents del berenar, i posteriors jocs de cartes i tertúlia que varen poder compartir. El dimarts dia 22 de març, es tornarà organitzar un berenar pels socis per a poder assistir-hi s’han d’apuntar al llistat que està a disposició dels socis, el preu del berenar és de 5€.
Convocatòria de l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, que presideix Salvador Ginard, per al dissabte dia 2 d’abril a les 16:30h en primera instància, i a les 17:00h en segona al local de la Gent Gran de sa Coma, carrer Mates, 4.
El secretari de l’associació, Santiago Sevillano, ens ha informat que l’ordre del dia inclourà la lectura i aprovació, si procedeix de l’acta anterior, i es presentaran les activitats del 2022-2023. Dimissió si procedeix de membres de l’actual junta directiva, incorporació de membres a la junta directiva, i precs i preguntes. Al final de l’assemblea es servirà gelat i ensaïmada pels socis assistents.
Informació activitat Cant Coral: la directora de la Coral del club de la Gent Gran de sa Coma, Margalida Barceló, ha obert un nou llistat per inscriure’s com a cantaires de la coral. Un cop inscrits els socis i sòcies interessats se celebrarà una reunió per concretar dates i horaris.

Un pensament a “Èxit del primer berenar de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, i convocada l’Assemblea General Ordinària de l’associació


  1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    👌🙉

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.