L’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç celebrà eleccions

El dijous 3 de març, l’Associació de la Tercera Edat de Sant Llorenç des Cardassar va convocar una assemblea a l’Espai 36 amb l’objectiu de celebrar noves eleccions per a la seva presidència. Després del recompte de vots, Andreu Amer Artigues va ser elegit nou president, rellevant a Tomeu Massanet, que va formar part de les diferents juntes directives de l’associació durant desset anys, i assumí la presidència els tres darrers anys, fent una gran tasca a favor de l’associació.
A l’acte, hi van assistir el batle del municipi, Pep Jaume, i la regidora de les Associacions de la Tercera Edat, Maria Galmés, a més del president de la Federació de Persones Majors de la Part Forana.
Des de l’ajuntament agraïren la implicació a favor de l’associació i la tasca feta durant tots aquests anys a Tomeu Massanet, a la vegada que animaren a la nova junta directiva en la nova etapa i que puguin continuar fent activitats a favor de la gent major.
Els components de la nova junta directiva són: president Andreu Amer Artigues; vicepresidenta Magdalena Soler Santandreu; secretari Guillem Pont Girart; tresorer Pedro Riera Torres; vocals: Catalina Pascual Pascual; Juan Bauzá Domenge; Pedro Mesquida Sancho; Francisco Malagón Sanchez; i Catalina Gamés Pont.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.