Els Malalts de Turmell a la Trail del Nord de Menorca i a la Cursa de la Dona de Santanyí

Dues proves han comptat amb la participació d’atletes del club de Sant Llorenç, la “Trail del Nord a Menorca i la Cursa de la Dona de Santanyí.

Trail del Nord de Menorca

Començava a Menorca aquest cap de setmana amb la participació de “l’Equip Bisquerra” a dues de les tres distàncies d’aquesta prova.

En Jaume Bisquerra participà a la prova de més llarga distància, ni més ni manco que 48 kilòmetres a un terreny que res té a veure amb l’asfalt, cursa la qual acabà amb un temps de 5:30:08 h, temps que li valgué un excel·lent tercer lloc a la seva categoria. Resultats.

Per la seva part en Joan Bisquerra i na Marina Bisquerra varen prendre part a la cursa de 14 Kilòmetres. En Joan va completar la prova amb un temps de 1:20:24 i na Marina aturà el cronòmetre a 2:20:34. Resultats.

Cursa de la Dona de Santanyí

Un sol participant del club ha pres part aquest diumenge a la prova que el consistori Santanyiner organitza per commemorar el dia de la dona, en Serafí Lliteres Maçanet, que ha aconseguit la tercera posició absoluta de la cursa i el primer lloc de la seva categoria. Resultats.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.