Els Malalts de Turmell a la Trail del Nord de Menorca i a la Cursa de la Dona de Santanyí

Dues proves han comptat amb la participació d’atletes del club de Sant Llorenç, la “Trail del Nord a Menorca i la Cursa de la Dona de Santanyí.

Trail del Nord de Menorca

Començava a Menorca aquest cap de setmana amb la participació de “l’Equip Bisquerra” a dues de les tres distàncies d’aquesta prova.

En Jaume Bisquerra participà a la prova de més llarga distància, ni més ni manco que 48 kilòmetres a un terreny que res té a veure amb l’asfalt, cursa la qual acabà amb un temps de 5:30:08 h, temps que li valgué un excel·lent tercer lloc a la seva categoria. Resultats.

Per la seva part en Joan Bisquerra i na Marina Bisquerra varen prendre part a la cursa de 14 Kilòmetres. En Joan va completar la prova amb un temps de 1:20:24 i na Marina aturà el cronòmetre a 2:20:34. Resultats.

Cursa de la Dona de Santanyí

Un sol participant del club ha pres part aquest diumenge a la prova que el consistori Santanyiner organitza per commemorar el dia de la dona, en Serafí Lliteres Maçanet, que ha aconseguit la tercera posició absoluta de la cursa i el primer lloc de la seva categoria. Resultats.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.