El Porc, un dels grans èxits del teatre francès, a l’Espai 36

El pròxim divendres, 18 de març a les 20 h, el gran actor Pedro Orell, interpretarà El Porc, una obra teatral basada en el text del 1976, del director francès Raymond Cousse, Stratégie pour deux jambons; l’obra francesa més representada al món als anys 80.

Aquesta nova adaptació de Santi Celaya, planteja les darreres hores de vida d’un porc. Mostra el paral·lelisme cru i a la vegada tendre entre l’home i l’animal i ens acosta al pensament existencialista sobre el sentit de la vida. El dubte, la mort, la responsabilitat dels actes propis on assumir la mort amb una finalitat concreta: servir d’aliment per a les persones. El Porc ens ofereix les emocions més íntimes, els sentiments més vulnerables i fràgils d’un ésser que, en certa manera, és porc i és home.

El públic podrà gaudir de 50 minuts intensos, on Orell tractarà temes com la vida i la mort, el treball, la societat, l’amistat o el sexe a través de l’animal. Sens dubte, una peça que no deixarà indiferent a ningú i que és una reflexió sobre la condició humana i sobre la nostra manera de viure però sobretot de morir.

Podeu comprar la vostra entrada a través del següent enllaç o a la taquilla de l’Espai 36. També podeu reservar-la a través del 971 569 003. El preu de l’entrada són 5 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.