La vaga del transport nacional afecta a les obres del Poliesportiu de sa Coma

Des de fa anys, una de les reivindicacions dels veïns de sa Coma, ha estat la construcció d’un poliesportiu. A les passades eleccions la majoria de partits polítics van incloure la construcció del poliesportiu als seus programes electorals, i a la fi l’equip de govern actual dins aquesta legislatura van començar el inici de les obres.
El Delegat de sa Coma i regidor de Turisme, Nicolau Bordal, ens va informar que estava previst acabar les obres per a finals d’estiu, però la vaga nacional del transport i el gran augment del preu del ferro, ciment, etc. han ocasionat problemes de subministres i està en perill la continuïtat i finalització de les obres en les dates previstes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.