La vaga del transport nacional afecta a les obres del Poliesportiu de sa Coma

Des de fa anys, una de les reivindicacions dels veïns de sa Coma, ha estat la construcció d’un poliesportiu. A les passades eleccions la majoria de partits polítics van incloure la construcció del poliesportiu als seus programes electorals, i a la fi l’equip de govern actual dins aquesta legislatura van començar el inici de les obres.
El Delegat de sa Coma i regidor de Turisme, Nicolau Bordal, ens va informar que estava previst acabar les obres per a finals d’estiu, però la vaga nacional del transport i el gran augment del preu del ferro, ciment, etc. han ocasionat problemes de subministres i està en perill la continuïtat i finalització de les obres en les dates previstes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.