Concert de Jaume Mas i Miki Rotger a Sa Màniga

Divendres, 8 d’abril, a les 20.30 h  GRATUÏT

Jaume Mas & Miki Rotger és un duet acústic conformat per dos reconeguts músics de l’escena illenca. L’èxit d’aquesta formació resideix en la naturalitat. Dos músics que coincideixen damunt un escenari i que estableixen una connexió única i irrepetible. Dos músics consolidats i reconeguts com una formació de gran interès per al públic. Això és precisament el que proposa el projecte: un concert acústic, sense artificis. Únicament una guitarra, una veu i un saxo. Un concert que transmet l’essència més intima d’aquests dos músics.Entrades a https://ticketib.com/ca/events/concert-jaume-mas-miki-rotger

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.