L’Associció de la Gent Gran de sa Coma celebrà l’Assemblea General

El dissabte 2 d’abril la nova junta directiva de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, presidida per Salvador Ginard, celebrà la primera Assemblea General que comptà amb gran assistència de socis.

El secretari de l’associació Santiago Sevillano, va procedir a llegir l’acte de l’any 2021 per a la seva aprovació la qual va ser votada per tots els socis assistents a l’assemblea. Es va donar informació detallada de l’estat de comptes actuals de l’associació, i dels nous projectes i activitats que tenen pendents de poder dur a terme.

A més, es va agrair a Margalida Barceló la tasca duita al front de l’associació i la vàren convidar a formar part de la nova junta directiva, convidada que va declinar diguent que havia estat molts d’anys al front de l’associació i continuaria ajudant amb el que es precises, però que tocava al relleu i a la nova junta directiva que ha sortit elegida per estar al front de l’associació.
A l’assemblea és van incorporar a la junta directiva tres nous membres, i ha quedat formada per: President Salador Ginard ; vicepresidenta Carmen Alvarez; secretari Santiago Sevillano; Tressorer Jaume Puigrós; Vocals: Biel Alcover, Joan Riera, Maria Bauza, Mª Carmen Rodriguez, Francisca Sansó, Francisco Gonar, Pilar Tora, i Antonio López.
Per motius de salut es va haver de donar de baixa Juani Nuñez, que durant molts d’anys ha col·laborat amb les diferents juntes directives, tot i que no va poder assistir a l’assemblea els socis assistents li dedicaren una forta ovació.
Na Juani al centre de la fotografia amb la junta directiva del 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.