Concert de Setmana Santa de l’Orquestra de Cambra de Mallorca a l’Espai 36

L’Orquestra de Cambra de Mallorca presenta la seva producció per a la Setmana Santa, el pròxim 13 d’abril a l’Espai 36, en la qual abordaran música sacra del Barroc amb el Stabat Mater de Pergolesi com a plat fort. Acompanyaran aquesta obra emblemàtica del repertori de música religiosa dues peces injustament poc intepretades però d’una gran bellesa: La Simfonia “Al Santo Sepolcro” d’Antonio Vivaldi i el Concerto Grosso “Il Pianto d’Arianna” de Pietro Antonio Locatelli.

Actuaran com a solistes dues veus de gran projecció. Per un costat la soprano mallorquina Mercedes Darder qui, tot i la seva joventut, ja ha actuat en escenaris com el Teatre Principal de Palma, l’Òpera de Sabadell o l’Auditori de Barcelona. Per l’altre costat escoltarem a Helena Ressureçao qui ha actuat a escenaris com el Palau de la Música Catalana o el Teatro de la Zarzuela de Madrid.

El Stabat Mater de Pergolesi és l’obra central del concert. Una obra profunda i introspectiva que relata el patiment de Maria durant la crucifixió. Una obra que per la seva maduresa per res sembla haver estat composta per un jove Pergolesi de 26 anys. Una obra que escriví just l’any de la seva prematura mort i que ens deixa amb la incògnita de la producció que ens podria haver deixat amb uns quants anys més de vida. Una joia de la música vocal i de la música religiosa que ha convertit aquest compositor en un dels més importants de la seva generació.

Podeu comprar les entrades a taquilla o en el següent enllaç. Us recordam que el cost serà de 5 € i anirà destinat íntegrament a les víctimes de la guerra d’Ucraïna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.